Matkustajaliikenne pääkuva

Navigation Menu

Matkustajaliikenne

Matkustajaliikenne

 

Saimaa on Itä-Suomen helmi! Ainutlaatuiset maisemat sekä palvelutarjonta tekevät Saimaasta mitä mainioimman paikan erilaisille risteilyille. Saimaalla järjestetään niin sisävesiristeilyjä kuin kanavaristeilyjäkin. Vuonna 2018 Saimaalla risteili yli 100 000 ihmistä.

Saimaan risteilytarjonta:

Lappeenranta tarjoaa risteilijöille niin maisemaristeilyjä- kuin kanavaristeilyjäkin. Lappeenrannasta pääsee myös viisumivapaille risteilyille Viipuriin. Lue lisää Lappeenrannan palvelutarjonnasta täältä.

Savonlinnan maisemaristeilyt ovat ilahduttaneet matkailijoita ja paikallisia ja kymmeniä vuosia. Savonlinnassa on tarjolla monen eri pituisia risteilyjä kesäkaudella ja Savonlinnasta lähtee reittiristeilyjä Järvisydämeen ja Punkaharjulle. Lue lisää Savonlinnan palvelutarjonnasta täältä.

Kuopiossa risteilyt ovat iso osa Kuopion kesää ja risteillen voi vierailla vaikka viinitilalla. Lisää Kuopion risteilyistä voi lukea täältä

Saimaalla järjestetään myös pidempiä risteilyjä. MS Puijo liikennöi Savonlinnan ja Kuopion välillä sekä järjestää risteilyjä Heinävedelle. MS Puijon risteilyistä voit lukea lisää täältä.